PRINCE2® Foundation and Practitioner

Bouvet tilbyr PRINCE2 kurs på Foundation nivå og Practitioner nivå. Vi tilbyr deg en kombinert pakke hvor begge kursene inngår. Det innebærer at du som deltaker melder deg på til begge kursene samtidig. (kursene må tas i samme uke) På denne måten får du en lavere kursavgift enn dersom du melder deg på kursene separat.

Duration
5 day(s)
Price
22 950
Instructor
Svein Kvinnsland

Svein har lang erfaring i å utvikle og holde kurs og workshops i prosjektledelse, alt fra grunnleggende struktur til lederskapsutfordringer og kommunikasjon, til sertifiseringskurs innen PRINCE2 metodikken.

Svein har jobbet med prosjektledelse i store og små prosjekter i over 25 år, og har erfaring fra et bredt spekter av prosjekter innen IT, opplæring, organisasjons- og lederutvikling, samt Bygg og anlegg.

Sveins styrke er å tilpasse kurs og workshop til ulike prosjektsituasjoner som måtte dukke opp, og hele tiden gi kursdeltakerne konkrete innspill på problemstillinger som oppstår i praksis.

Svein er sertifisert PRINCE2® Practitioner, PMP (Project Management Professional) og ITIL Foundation.

Content

Bouvet tilbyr PRINCE2 kurs på  Foundation nivå og Practitioner nivå.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Kursforberedelser
Ca. 2 uker før kursstart vil vi sende deg kursboken "Managing Successful Projects with PRINCE2" samt en study-guide. Kurset er intensivt og vi anbefaler at du går gjennom boken og study guiden før kursstart. Du må påbergene hjemmearbeid de dagene kurset pågår.

Kurset er intensivt og det anbefales at deltakerne setter av tid til lesing før og under kurset. Det anbefales avt du setter av 5 timer før kurset og 4 timer til kveldsarbeid under kurset.

Sertifisering
Eksamen gjennomføres om ettermiddagen siste kursdag. Sertifiseringen er ikke inklusive i kurset og velges som et tilvalg ved påmelding. Dette må oppgis i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet. 


PRINCE2 Foundation sertifisering
Prisen for en PRINCE2 Foundation sertifisering er kr. 1.500,- + mva. Tilbakemelding om reslutat gis av APMG. Eksamen består av 75 multiple-choice spørsmål. For å bestå testen må en oppnå 50% rett svar. Ingen hjelpemidler er tillatt. Sertifiseringen er internetbasert og gjøres online. Makstid for testen er 1 time og 15 minutter, du får 15 minutter ekstra dersom du ikke har engelsk som morsmål.  

PRINCE2 Practitioner sertifisering
Kursdeltakeren må ha bestått Foundation-testen for å ta Certified-testen. 
Prisen for en PRINCE2 Practitioner sertifisering er kr. 3.000,- + mva. Tilbakemelding om reslutat gis av APMG.

Practitionertesten er casebasert med multiple-choice spørsmål og PRINCE2® manualen er det eneste tillatte hjelpemiddelet under eksamen. For å bestå testen må en oppnå 55% rett svar. Sertifiseringen er internetbasert og gjøres online. Makstid for testen er 2 timer og 30 minutter, du får 30 minutter ekstra dersom du ikke har engelsk som morsmål. Kursdeltakerne må ha bestått Foundationtesten for å ta Practitionertesten. Sertifiseringsbevis for Foundationtesten må medbringes til kurset.

Sertifiseringsgaranti
Vi gir deg sertifiseringsgaranti. Består du ikke på første forsøk får du andre forsøk gratis.

Fornyelse av PRINCE2 sertifiseringen
De som har tatt en PRINCE2 Practitioner sertifisering må fornye denne innen 5 år for å beholde sin tittel. Sertifiseringen tar ca en time og gjøres online.