Lær å bruke SharePoint 2010/2013 (brukerkurs)

Har dere nettopp fått nytt intranett eller websider i SharePoint? Er SharePoint den nye samarbeidsløsningen deres internt og/eller i prosjekter? Da kan vi hjelpe deg i gang! Dette kurset egner seg svært godt som bedriftsinternt kurs, hvor instruktøren på forhånd har tilpasset kurset for deres løsning.

Duration
1 day(s)
Price
4 200
Instructor
Bjørn-Ove Indrøy

Bjørn-Ove er en av våre mest allsidige instruktører, og har opparbeidet lang erfaring gjennom mange år med undervisning og tilrettelegging av ulike kurs. Bjørn-Ove holder avanserte kurs innen Microsoft Office. Han er ekspert på SharePoint, og har i samarbeid med andre konsulenter i Bouvet utviklet og holdt våre SharePoint kurs siden 2007. Bjørn-Ove holder også kurs innen presentasjonsteknikk for flere av våre store kunder, gjerne kombinert med PowerPoint og andre verktøy. Bjørn-Ove er rask til å fange deltagernes behov, har et smittende humør og en ryddig fremstillingsevne som kursdeltagerne vet å sette pris på. Han har gjennom ulike oppdrag kompetanse på mange andre områder som også kommer til nytte når han holder kurs. Han oppnår meget god score på evalueringer og blir svært godt likt av våre kursdeltagere.

Content

På kurset lærer du hvordan SharePoint fungerer i praksis. SharePoint-funksjonene det blir fokusert mest på, er dokumenthåndtering (lagring), oppfølging (bl.a. oppgaver og møter), integrasjonen mellom SharePoint og Office. Du vil også lære hvordan en publiseringsløsning virker og ulike metoder for å finne og bruke informasjon og dokumenter i SharePoint-løsninger.

Kurset fokuserer på bruk av gruppeområder, dokumentarbeidsområder og arbeidsområder for møte, samt integrasjon med Microsoft Office.

Kurset gir en god innføring i hvordan du jobber effektivt i SharePoint. Under kurset vil du samarbeide med de andre deltakerne i en ferdig oppsatt SharePoint-løsning, slik at øvelsene og miljøet er mest mulig realistiske.

Målgruppe
Alle som skal bruke SharePoint. Kurset passer godt som bedriftsintenrt kurs ved innføring av SharePoint løsning i bedriften! Vi tilpasser kurset for deres løsning og behøv.

Forkunnskaper
Generell erfaring med Microsoft Office.

Innhold
- Hva er SharePoint og hvordan fungerer det?
- Navigering i SharePoint
- Arbeide med lister
- Bruke biblioteker/dokumentarbeidsområder til lagring (inkl bruk av Metadata)
- Versjonshåndtering/utsjekking, dokumentsamarbeid og synkronisering av dokumenter
- Integrasjon mellom Word og SharePoint
- Diskusjonsforum
- Blogger
- Bilde-/mediaarkiv
- Lysbildearkiv – nye muligheter i samspill med PowerPoint
- Bruke Outlook mot SharePoint for å planlegge og følge opp møter, oppgaver og avtaler
- Mitt område (My site)
- Gjenfinning: søke-, filtrerings-, sorteringsfunksjoner og egendefinerte visninger
- Arbeidsområder for møter
- Jobbe i en publiseringsløsning basert på SharePoint
- Nyttige tips og triks

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no

Henrik Buzzi

Produktansvarlig Microsoft og tekniske kurs
Send me an email!