Jobb smartere med nye muligheter i Office 365

Utnytt mulighetene du allerede har inkludert i Office365. Få tilgang til alle dokumenter på telefon og nettbrett. Ta møtenotater på nettbrett og finn dem igjen på PC'en. Bruk avanserte samarbeidsfunksjoner i nettmøtene.

Duration
1 day(s)
Price
6 500
Instructor

Bjørn Hopland er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Etter mange år som internasjonal HR-leder i Microsoft med medarbeidere i mange land, bruker han nå tiden sin på å vise hvordan vi kan gjøre smarte grep for å beherske den nye arbeidshverdagen. 

Content

For mange er det viktigst å få den nyeste versjonen av Office, og i praksis ubegrenset plass til epost så man ikke lenger får varsler om at postboksen holder på å gå full. Men Office 365 inneholder mye mer som du som bruker kan nyttegjøre deg, og du trenger ikke hjelp fra IT-avdelingen for å gjøre det.

Om du og dine kolleger ønsker å jobbe mer effektivt og utnytte teknologien dere har, trengs det normalt bare litt starthjelp så er dere i gang samme dag.

Under kurset vil vi:

Organiserer din personlige informasjon med dokumenter og notater slik at de er tilgjengelig overalt. Om du mister, eller ikke har med deg PC, kan du fremdeles jobbe. Du kan du gå bort til en flyplass-PC, eller en hjemme-PC hos noen og lese epost, redigere Office-dokumenter og gjøre arbeidet der i nettleser.

Om du har PC, Mac, eller foretrekker å jobbe på nettbrett har du tilnærmet like muligheter for å delta i nettmøter, planlegge, og redigere dokumentene dine.

1. Finn, vis og rediger epost, dokumenter notater i på hvilken som helst PC/Mac. Ikke bare din egen.

2. Flytt dokumentene dine til din ubegrensede lagringsplass der de kan nås også fra mobil og nettbrett.

3. Slutt å dele dokumenter på e-post. Del mapper eller dokumenter med andre både innenfor og utenfor organisasjonen. La flere redigere dokumentene samtidig

4. Synkroniser dokumenter, kalkyler og presentasjoner til PC/Mac der du kan arbeide med dem uavhengig om du er på nett.

5. Ta i bruk grupper der du chatter, deler dokumenter, notater og gruppekalender i prosjekter eller i annet teamarbeid

6. Samarbeid på nett som om dere sitter i samme rom, med video, whiteboard og dokument-deling

7. Du installerer apper på telefon og nettbrett på kurset så alt er klart til å brukes med en gang.

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no

Henrik Buzzi

Produktansvarlig Microsoft og tekniske kurs
Send me an email!