Ny som leder

Som ny leder stilles det nye krav til deg, og du vil møte mange nye og spennende utfordringer. Det å utvikle seg som leder er en kontinuerlig prosess, men for å lykkes best mulig i starten trenger du kunnskap, verktøy, metoder og tips. Å være ny som leder betyr ofte å lede sine tidligere kollegaer, noe som kan by på ekstra utfordringer. Dette kurset vil gi deg tryggheten og verktøyene du trenger.

Duration
2 day(s)
Price
11 500
Goals

Målet for kurset er å gi deltakerne basis kompetanse for å bli en god leder. Kurset gir kunnskap og praktiske verktøy til lede deg selv og andre på en profesjonell måte, og hjelper deg til å forstå hvordan spesifikk atferd, metoder og kommunikasjon kan gi deg suksess som ny leder.

Instructor
Petter Bakken

Petter har bred og solid kompetanse innen ledelse og salg. Han har ledererfaring fra Forsvaret og erfaring fra utallige service-, salgs- og lederstillinger i Hewlett-Packard. I sine mange år hos HP har Petter utviklet og holdt intern opplæring av selgere og ledere, både i Norge og internasjonalt. Petter Bakken er kjent som faglig sterk, inspirerende og energisk.

Content


• Ny som leder: utfordringer og muligheter!

• Leder/ansatt-rollen: rolleforståelse og rolleavklaring

• Enkle modeller for god kommunikasjon

• Mentor eller coach – jeg?

• Kunsten å delegere – modeller og teknikker

• ”Peergroup” – et verktøy for å løse problemer

• Å motivere seg selv og andre

• Visjon og verdiforståelse. Hva er det og hvordan bruke det til å lede?

Gjennom aktiv deltagelse og egne erfaringer/eksempler vil deltakerne være med på en todagers reise i en ny leders verden.

Krav til forkunnskaper
Gjerne 1-6 mnd. som leder, men også for de som er på vei over i lederrollen. Kurset egner seg også for teamledere og prosjektledere.

Varighet
2 dager, kl. 09:00-16:00

Kursinstruktør
Petter Bakken har bred og solid kompetanse innen ledelse og salg. Han har ledererfaring fra Forsvaret og erfaring fra utallige service-, salgs- og lederstillinger i Hewlett-Packard. I sine mange år hos HP har Petter utviklet og holdt intern opplæring av selgere og ledere, både i Norge og internasjonalt.
Som kursleder har Petter gjort stor suksess, og han har sertifisert og videreutdannet seg innen mange ulike felt, blant annet endringsledelse (fra Prosci) og High Performance Leadership (fra BI). Han er også sertifisert coach, utdannet ved Erickson Coaching. Han har gjennomført veiledning av en rekke team og grupper, ofte med team bestående av medlemmer fra ulike land og kulturer.
Petter har også lang erfaring med å lede og veilede store og komplekse organisasjoner i endring, og har drevet omstillingsprosesser både i Akershus Universitetssykehus, Forsvaret og Jernbaneverket. Fra 2010 har han jobbet med kurs på alle nivåer for en rekke kunder i Norge. Petter er kjent for et høyt energinivå og høy involvering av deltakerne på sine kurs.

Hilsen fra fornøyd kunde:
Først vil også jeg takke for at Norsk Stein var så heldig å få Petter Bakken som kursholder. Vi er veldig fornøyde både med kursopplegget, lengden av kurset og at Petter tilpasset kurset bedriftsinternt til Norsk Stein. 
Jeg har snakket med flere som deltok på kurset og det er bare gode tilbakemeldinger å høre. Petter gjorde kurset interessant i måten han var på som person; engasjerende og tydelig og han budde mye på seg selv. Måten Petter møtte kursdeltakerne på i undervisningen og måten han fikk frem budskapet, viser at han har lang og god ledererfaring. Dette gjenspeilte hele kurset. Anne Straabø Tjordal, Personalsekretær – Norsk Stein AS

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Finner du ikke det helt optimale kurset eller kombinasjonen av kurs? Da ordner vi det - sammen. Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det dere har behov for. Vi kan sette opp et helt nytt kurs, eller tilpasse eksisterende kurs og materiell. Flere medarbeidere kan selvfølgelig også samles til et eget felles kurs, for maksimal effektivitet. Ta kontakt med meg for et forslag til gjennomføring og et tilbud basert på deres behov.

Heidi Jakobsen Strømme

Produktansvarlig
Send me an email!