Bildebehandling og organisering med Adobe Lightroom

Å kunne arbeide raskt, effektivt og presist med sine bilder er veldig tidsbesparende. Med Adobe Lightroom får du det viktigste verktøyet både til organisering og behandling av bilder.

Duration
1 day(s)
Price
4 200
Instructor
Jack Vergeman

Jack er mediegrafiker og teknolog. Han jobber som grafisk designer og kursholder i InDesign, Illustrator, Photoshop og Wordpress. Jack lærer deg grundig struktur på arbeidsflyten din så du får gode rutiner og kan fokusere på innhold og kommunikasjon når du bruker programvaren din. Han er en dyktig formidler som alltid har et kult eksempel eller en lur måte å komme videre på. Jack er alltid oppdatert på det siste nye av arbeidsmetoder, gadgets og teknologi som kan gjøre din arbeidsdag lettere. 

Instructor
Hallvard Hatlestad

Hallvard er sertifisert Adobeinstruktør ACI, Appleinstruktør ACST og ivrig teknolog og fotograf. Hallvard er instruktør og kursutvikler på våre Adobe og designkurs. Hallvard er en efaren kursinstruktør som er flink til å løse nettopp din utfordringer i Photoshop, InDesign og andre programmer. Hallvard har lang fartstid som instruktør, og får utelukkende gode tilbakemeldinger på sine kurs fra våre kursdeltakere. Hallvard er engasjert, kunnskapsrig og en dyktig pedagog. Smittende humør og engasjerende kursinnhold gir deg mye kunnskap og en god kursopplevelse. 

 

Instructor
Rebecca Van Eck

Rebecca er grafisk designer og har svennebrev som mediegrafiker. Rebecca er en kreativ og svært dyktig kursinstruktør med erfaring fra grafisk produksjon for bade trykk og web. Rebecca har også jobbet som lærer på medier og kommunikasjon på videregående og er en dyktig pedagog. På Rebecca sine kurs lærer du å se helheten I produksjoen og få gode arbeidsrutiner for både bildebehandling og grafisk produksjon. Rebecca er glad i å reise og å ta bilder så på hennes kurs får du mange gode tips og ideer til dine produksjoner.  

Prerequsites

Ingen forkunnskaper nødvendig

Content

Å kunne arbeide raskt, effektivt og presist med sine bilder er veldig tidsbesparende. Med Adobe Lightroom får du det viktigste verktøyet både til organisering og behandling av bilder. Her lærer du å gjøre felles innstillinger på hundrevis av bilder samtidig, tilpasse bilder til trykk og web, rask redigering og grunnleggende teknikker for bildebehandling. Med Lightroom kan du også kjapt dele webalbum, eksportere til bildebøker og ulike andre måter å vise bildene sine på.

 • Innføring i Lightroom og Photoshop og arbeidflyt
 • Moduler og programmfunksjoner
 • Importere og organisere bilder
 • Velge og sortere bilder effektivt
 • Bildekorrigering i det digitale lysrommet
  • Lys
  • Farger
  • Detaljer
 • Publisering til ulike kanaler
 • Filformater
 • Bildearkivet, backup og struktur. 

Search in our courses

Sign up for course

Please contact kurs@bouvet.no