Kreativt og effektivt design med Adobe InDesign

InDesign gir avanserte muligheter innen redigering av vektorgrafikk, typografisk kontroll m.m. Programmet er tett integrert med Adobe Photoshop og Illustrator, noe som resulterer i at dokumentflyten bedres. Dette gjør at du som bruker enkelt kan sette sammen elegante trykksaker av høy kvalitet, som enkelt kan vises elektronisk som PDF-filer.

Duration
2 day(s)
Price
6 500
Goals

Kurset gir en grundig innføring i InDesigns mange muligheter.

Instructor
Hallvard Hatlestad

Hallvard er sertifisert Adobeinstruktør ACI, Appleinstruktør ACST og ivrig teknolog og fotograf. Hallvard er instruktør og kursutvikler på våre Adobe og designkurs. Hallvard er en efaren kursinstruktør som er flink til å løse nettopp din utfordringer i Photoshop, InDesign og andre programmer. Hallvard har lang fartstid som instruktør, og får utelukkende gode tilbakemeldinger på sine kurs fra våre kursdeltakere. Hallvard er engasjert, kunnskapsrig og en dyktig pedagog. Smittende humør og engasjerende kursinnhold gir deg mye kunnskap og en god kursopplevelse. 

 

Instructor
Rebecca Van Eck

Rebecca er grafisk designer og har svennebrev som mediegrafiker. Rebecca er en kreativ og svært dyktig kursinstruktør med erfaring fra grafisk produksjon for bade trykk og web. Rebecca har også jobbet som lærer på medier og kommunikasjon på videregående og er en dyktig pedagog. På Rebecca sine kurs lærer du å se helheten I produksjoen og få gode arbeidsrutiner for både bildebehandling og grafisk produksjon. Rebecca er glad i å reise og å ta bilder så på hennes kurs får du mange gode tips og ideer til dine produksjoner.  

Instructor
Jack Vergeman

Jack er mediegrafiker og teknolog. Han jobber som grafisk designer og kursholder i InDesign, Illustrator, Photoshop og Wordpress. Jack lærer deg grundig struktur på arbeidsflyten din så du får gode rutiner og kan fokusere på innhold og kommunikasjon når du bruker programvaren din. Han er en dyktig formidler som alltid har et kult eksempel eller en lur måte å komme videre på. Jack er alltid oppdatert på det siste nye av arbeidsmetoder, gadgets og teknologi som kan gjøre din arbeidsdag lettere. 

Prerequsites

Ingen forkunnskaper er nødvendig 

Content

Adobe InDesign er bransjestandard for alle som arbeider med design til PDF, trykksaker, digitale magasin, annonser og mange flere former for kommunikasjon. For deg som ønsker å komme i gang med produksjon i egen bedrift er dette et supert kurs. Du lærer å lage materiale fra starten eller å redigere og bearbeide informasjon i maler fra ditt designbyrå eller tidligere produsert materiale.

Her lærer du å lage gode PDF-filer til trykk og web, riktige farger hver gang, tips og triks til å starte prosessen på mobil eller nettbrett.

Kurstema

  • InDesign, funksjoner og arbeidsmiljø
  • Layout med tekst og bilder
  • Bilder og grafikk
  • Tekststiler og kommunikasjon med word og office
  • Lage gode dokumenter med stiler og maler
  • Farger og fargebruk
  • Effektiv kommunikasjon med andre

              -Trykkeri
              - Byrå
             -Samarbeidspartnere og innholdsleverandører

  • Eksport til:

              -PDF
              -Bilder og andre formater

Deltagere tar med egen PC med Adobe CC eller Creative Suite installert 

Hilsen fra fornøyde deltakere:

"Veldig bra, fått mange "aha" opplevelser. Ting jeg har brukt "en hel dag" på kan jeg nå gjøre på "1 time" Ønsker å ta et vieregående kurs da dette er gøy. Hyggelig sted å ha kurs på!"

Gro Haga

"Et godt kurs som fyller mange hull som har oppstått etter å ha startet på egenhånd med InDesign. Synes alle som vil starte med Indesign bør delta på et slikt kurs!"

Heidi Fallsen