Vi fikk en flying start

MøllerGruppen ble kurset i Lean Startup i sine egne lokaler. Etterpå kunne de gå på kontoret og begynne å jobbe umiddelbart. – At undervisningen kretset rundt interne prosjekter, ga stor gevinst, sier prosjektleder Ann-Kristin Fiskebeck.

møller gruppen

Foto: Ovidia Eriksen

Da MøllerGruppens digitale team ville styrke sin prosjektkompetanse, falt valget på et bedriftsinternt kurs i regi av Bouvet. 

– Vi valgte kurset i Lean Startup fordi vi ønsket å bli enda bedre på testing av ideer og initiativ vi mottar fra organisasjonen, opplyser Ann-Kristin Fiskebeck, prosjektleder i bedriftens program for digitale tjenester.

Kursleder med relevant erfaring

I samarbeid med Bouvet Kurs la Fiskebeck en kursplan basert på det digitale teamets behov. I tillegg ble kursholder Randi-Lise Almås invitert inn i prosessen på et tidlig tidspunkt. Slik fikk hun anledning til å bli kjent med organisasjonen og sette seg inn i aktuelle problemstillinger.

– I tillegg kan Almås skilte med erfaring som er relevant for tjenestene vi leverer. Samlet førte dette til et svært matnyttig kurs som var tilpasset deltakernes bakgrunn og kunnskaper. I tillegg var det god balanse mellom teori og praksis. Konklusjonen er at vi fikk en «flying start» i Lean Startup og et solid fundament for videre arbeid, sier Fiskebeck.

Trygt å gi oppdraget til Bouvet

Prosjektlederen framhever Bouvet som en erfaren kursleverandør med en god posisjon i markedet.

– Da vi så oss om etter en tilbyder av kurs innen Lean Standup, var det naturlig å henvende seg til Bouvet. Navnet er forbundet med kvalitet, og det føltes trygt og sikkert å gi oppdraget til kursavdelingen der. Vi kan trygt anbefale andre å gjennomføre bedriftsinterne kurs med Bouvet, slår Fiskebeck fast.

 Fordeler med bedriftsinternt kurs:

* Gir medarbeiderne en felles plattform og utgangspunkt for diskusjon og samarbeid
* Kan tilpasses eller skreddersys slik at det blir mest mulig målrettet og relevant med tanke på daglige problemstillinger i bedriften
* Holdes i bedriftens lokaler, hos Bouvet eller et annet egnet sted

Ann-Kristin Fiskebeck.