SBN konferansen 2016 på Lillestrøm

Se listen over spennende foredrag fra Bouvet på årets konferanse:

Har dere god tid i økonomi avdelingen, eller ønsker dere å utnytte tiden bedre?

Som medarbeider i økonomiavdelingen kjenner du sannsynligvis Excel relativt godt og det er både effektivt og fleksibelt å jobbe med et verktøy som du kjenner så godt. Winshuttle har etablert som en av de mest spennende selskapene i økosystemet rundt SAP. Ideen er like enkel som genial – bruk Excel som grensesnitt mot SAP. Av blant andre Gartner-group tas de på alvor og har etablert seg som en av de ledende aktørene innenfor sitt markedsområdet. Med Winshuttle, basert på Excel våger vi å påstå at du vil oppleve at tidkrevende oppgaver vil gå vesentlig hurtigere. 

Eksempler på dette er:

  • Laste opp bilag. Gjerne store og komplekse der du kan benytte kontrollmekanismene du har tilgengelig i Excel for å sikre at det blir korrekt, eller masseopplasting der du ellers måtte gjøre dette manuelt.
  • Vedlikehold av stamdata, kunder, leverandører, kostnadssteder, profitcentere, statistiske nøkkeltall…. Med Winshuttle kan du enkelt gjøre masseoppdateringer på de feltene dere ønsker å oppdatere i hver enkelt stamdataforekomst
  • Ad-hoc rapporter med Winshuttle Query. Her kan du gjøre spørringer direkte mot tabellene i SAP på en enkel måte. Kjenner du transaksjonskoden får du tabellene du trenger, og kjenner du til tabellene du vil spørre mot kan du enkelt knytte dem sammen.

Foredragsholder: Eirik Jan Kroken, Bouvet

 Eirik Jan


Financial Reporting – One truth – S/4 HANA


One truth for financial reporting can be seen as being able to report and analyze on relevant and correct details, for all accounting documents which are included in the values of the annual report. Which considerations come into play if establishing one truth for financial reporting? How do you choose the proper level of ambitions for your company? Does S/4 HANA Finance mean that you can have an on-line updated, optimal financial reporting in all situations? This presentation tries to give you some of the essentials on overview and details, linked to the change in technology that S/4 HANA represents.

Foredragsholder Jon Magne Moen, Bouvet

JonMagneMoen


Analyse og rapportering som skytjeneste, en raskere vei til godt beslutningsgrunnlag

De sentrale spørsmålene innen analyse kan oppsummeres til «hvordan går det», «hvorfor går det slik», «hva kan vi forvente i fremtiden» og «hvilke tiltak skal vi sette inn». Tradisjonelt kreves det flere verktøy for å få svar på alle disse spørsmålene. SAP har nå samlet alle nødvendige analysebehov i et cloud basert analyseverktøy. Med lav investering og kort implementeringstid innebærer dette en lavere beslutningsrisiko enn hva en erfarer med on-premise løsninger.

SAP BO Cloud er et verktøy hvor man på kort tid kan få opp en analyseløsning som kan aksesseres av alle som har behov for informasjon med et felles utgangspunkt hvor hver enkelt kan gå ned til det detaljnivået man har behov for med minimalt behov for opplæring.

Ronny viser hvordan vi på veldig kort tid satt opp en proof of consept for en kunde som grunnlag til å ta beslutning om verktøyvalg. Løsningen erstatter behov for å sende ut detaljerte brukertilpassede rapporter. Hver enkelt bruker kan se på overordnede KPI'er som er viktige for deres beslutninger med mulighet til å gå ned på det detaljnivået de ønsker ved behov for å finne underliggende drivere uten at de trenger støtte fra andre deler av organisasjonen.

Foredragsholder:Ronny Kolberg, Bouvet

RonnyKolbergKundeopplevelsen er aller viktigst

Vinmonopolets Jorulf Beitland forteller om reisen fra traust monopolist til ledende omnikanalaktør. Hva er gjort, hvorfor ble det gjort, hvordan har det gått – og hvor går veien videre?

Smidighet i tverrfaglige team
Kompetanse og balanse innen teknologi og kommunikasjon danner grunnlag for gode kundeopplevelser på tvers av kanaler. Stine Modal forteller om hvordan brede, tverrfaglige team skaper de beste løsningene. I tillegg til resultater og veien videre.

Foredragsholdere: Stine Modal, Bouvet og Jorul Breitland, Vinmonopolet

StineModal          Jorulf Breitland, Vinmonopolet


Digitalisering av kundereisen i SiO

Studentsamskipnaden i Oslo og Akerhus, i samarbeid med Bouvet, forteller om sitt multikanal kommunikasjons- og CRM prosjekt. Prosjektet leverer et felles kommunikasjonsverktøy for alle tjenesteområdene i SiO samt løsning for kundeservice. Kommunikasjonsprogrammer og teknologi leveres av Bouvet der SAP Hybris Marketing og SAP Hybris Cloud for Social (service) er sentralt. De vil fortelle om utfordringer de har møtt på veien.

Prosjektet benytter segmentering og kundereiser som verktøy for utforming av kommunikasjonsprogrammer. Det blir gitt innsikt i hvordan et slik prosjekt gjennomføres og samt demoer av Hybris Marketing og Hybris Cloud for Social.

Foredragsholdere er Aida Sehovic, CRM sjef og prosjektleder i SiO sammen med Stian Pettersen, Løsningsansvarlig fra team Bouvet.

OM SIO:
SiO ble etablert i 1939 og er Norges eldste studentsamskipnad med rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. Viktigste forretningsområder er:
• Bolig: 8 500 studentboliger som huser nærmere 10 000 studenter
• Mat og drikke: 46 spisesteder
• Trening: Fem treningssentre med omfattende gruppetrenings- og kurstilbud
• Barnehage med 600 barnehageplasser
• Helsetjenester

Foredragsholdere: Stian Pettersen, Bouvet og Aida Sehovic, SiO

StianPettersen       Aida Sehovic, SiOIndustri 4.0: Hvilke digitale byggeklosser har vi til rådighet?

Mange etablerte virksomheter er utsatt for konkurranse fra selskaper med digitalt akselererte forretningsmodeller. Dette representerer store muligheter og utfordringer også for norsk produksjonsindustri. I denne sesjonen ser vi nærmere på hvordan industribedrifter kan styre sin egen fremtid og suksess gjennom strategisk bruk av informasjonsteknologi. Vi ser på aktuelle teknologikomponenter innenfor Industri 4.0, og beskriver hvordan nye forretningsmodeller muliggjøres av summen av disse, ikke teknologiene enkeltvis. Virkemidlene illustreres med konkrete, lett gjenkjennelige forretningsmodeller. Sesjonen tar utgangspunkt i studiene som faktisk ligger til grunn for Industri 4.0, uten vridning mot bestemte produkter. 

Sesjonen fokuserer på informasjonsteknologi-perspektivet i Industri 4.0 og passer for alle som har interesse for digital strategi, spesielt innen industriell sektor.

Foredragsholder: Ivar Kornbrekk, Bouvet

IvarKornbrekk

 
Sees vi på Lillestrøm i oktober?
Klikk deg inn via bildet under for komplett program for årets SBN konferanse:

Meetus_SBN