Snart flytter vi hit

Bouvet flytter inn i nye lokaler, og det er gode nyheter for deg som deltar på kurs hos oss. Her er noe av det du kan se fram til.

Bouvetflytteri januar

2. januar 2017 skal Bouvet være i full sving i splitter nye lokaler i Sørkedalsveien 8 i Oslo. Illustrasjonen over viser hvordan vårt nye hjem i Sørkedalsveien – midt i smørøyet på Majorstua – kommer til å bli. 

Nye lokaler innebærer en bedre arbeidshverdag for Bouvets ansatte og gjester. Og vi som jobber i kursavdelingen gleder oss litt ekstra til å ønske velkommen til kurs og frokostmøter i omgivelser som yter det faglige tilbudet full rettferdighet. Vi gir ordet til prosjektleder og flytteansvarlig Anders Lennartzon:

I hjertet av Bouvet

– Kursavdelingen får sine lokaler i tilknytning til resepsjonsområdet – så å si i hjertet av Bouvet. Og vi legger store ressurser i å tilby kursdeltakere, instruktører og andre så gode forhold som mulig, sier Lennartzon.

Dette er noe av det du kan se fram til:

Moderne lokaler: Lys, ventilasjon, AV-utstyr og interiør som skaper trivsel og gode arbeidsforhold.

Ny kantine: Vi gleder oss til å invitere til lunsj i vår nye personalrestaurant. Ikke spis for mye til frokost, er vårt tips.

Omkledningsrom med dusj: For deg som trenger en dusj før eller etter en lang kursdag. Ventilerte garderobeskap tørker trenings- eller vått tøy mens du er på kurs.

Kort vei til «alt»: Lokalene ligger et steinkast fra T-bane, trikk og buss på Majorstua, og under fem minutter fra Nationaltheatret stasjon. Butikker, kafeer, restauranter og kulturtilbud venter like utenfor utgangsdøren.

– I tillegg arbeider vi med å forhandle fram avtaler om hotellovernatting til rabatterte priser for kursdeltakere som trenger overnatting. Dette håper vi å ha klart innen vi klipper snoren til Bouvets nye hjem, sier Anders Lennartzon.

Kursavdelingen på befaring i nye lokaler